Наливайченко запевнив, що Ющенко жодного разу не просив у СБУ телефонних зведень

Наливайченко запевнив, що Ющенко жодного разу не просив у СБУ телефонних зведень
lenta.ru
Про це в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив сьогодні, 4 лютого, після завершення розгляду його кандидатури на посаду голови відомства профільним комітетом ВР, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я дотримуюся принципової позиції: усі "прослушки" зараз санкціонує суд. Жодних політичних замовлень немає. Це перевіряється. Президент Віктор Ющенко жодного разу у нас не запитував, чи є які-небудь телефонні зведення", - сказав Наливайченко.

Разом із тим він нагадав, що при попередньому голові Верховної Ради СБУ вже була звинуваченою у здійсненні нібито несанкціонованого прослуховування представників різних політичних сил.

"Генеральна прокуратура, порушила кримінальну справу, кожного нашого співробітника допитала, провели обшуки у будинках (СБУ пішла на безпрецедентні кроки) - нічого не підтвердилося. Чи хтось вибачився? Ні", - сказав Валентин Наливайченко.

Водночас, відповідаючи на запитання про створення Тимчасової слідчої комісії ВР із перевірки діяльності СБУ, він запевнив, що відомство "готове прийняти будь-яку комісію, будь-якого прокурора".

Як повідомлялося, 16 січня Президент Віктор Ющенко вніс до Верховної Ради подання про призначення Валентина Наливайченка головою Служби безпеки України.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK