У Києві заблокували вулицю Грушевського (уточнено)

У Києві заблокували вулицю Грушевського (уточнено)
dostali.kiev.ua

Акцію організовано Координаційною радою Автомобільних клубів України. Акція проводиться без участі будь-яких партій чи організацій, повідомили Корреспондент.net у Координаційній раді.

За останніми даними, рух транспорту в бік Європейської площі повністю заблоковано, рух у бік Арсенальної площі дуже ускладнено.

У даний час на вулиці Грушевського знаходиться дуже багато автомобілів із українськими прапорами, а також із плакатами Ні грабіжницькому транспортному збору!, Не вмієш керувати - геть від керма! та іншими.

Співробітники ДАІ намагаються забезпечити хоч якийсь рух однією із центральних вулиць столиці. Періодично протестанти гудуть навпроти будівлі Кабміну і Верховної Ради.

Сьогодні відбудеться Всеукраїнська акція протесту проти збільшення транспортного збору та податків у всіх великих містах. Її організатори обіцяють участь в акції представників понад 500 автомобільних клубів України.

Власники авто обурені планами у кілька разів підняти ставку податку із транспортних засобів і вимагають скасування поборів.

Як повідомлялося, вчора у Львові близько 200 вантажних і легкових автомобілів взяли участь в акції протесту автоперевізників.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK