Караджич почав приймати пацієнтів в Гаазькій в'язниці

Караджич почав приймати пацієнтів в Гаазькій в'язниці
Reuters

Як повідомили боснійські ЗМІ з посиланням на джерела в Нідерландах, Караджич допоміг македонській співачці Соні Тарчуловській позбутися зубного болю.

Нещодавно вона навідувала чоловіка - Йохана Тарчуловського, колишнього поліцейського, який влітку минулого року був засуджений трибуналом на 12 років ув'язнення за геноцид албанців у 2001 році.

Жінка розповіла, що Караджич приклав руку до її щелепи, і "зубний біль зник за п'ять хвилин". Крім того, ув’язнений, нібито, пообіцяв, що зможе лікувати співачку на відстані: якщо біль повернеться, то вона повинна буде докласти свою руку до того ж місця, а цілитель пошле їй заряд енергії.

Про те, яким чином Караджич зміг контактувати з Тарчуловською, не повідомляється. Офіційних відомостей щодо цього не наводиться.

Нагадаємо, останні роки Караджич під ім'ям лікаря Драгана Дабіча займався альтернативною медициною, брав участь у семінарах по всій Сербії, писав наукові статті. Експерти з біоенергетики в численних інтерв'ю після того як Караджича впіймали заявляли про те, що в цій сфері він дійсно був фахівцем високого рівня.

***

Про затримання Караджича офіційно повідомили 21 липня 2008 року. Проти колишнього президента Сербської Республіки висунуто звинувачення у військових злочинах, скоєних у Боснії в 1992-1995 роках. Його також звинувачено в геноциді мусульманського населення міста Сребреніца, де в липні 1995 року було вбито приблизно 7500 людей.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK