Російська опозиція використовує майданівську символіку

Російська опозиція використовує майданівську символіку
regnum.ru
Під час акції пролунав гімн руху Солідарність - пісня Віктора Цоя Перемен!

Нагадаємо, на вчорашньому мітингу, на якому зібралися від 300 до 500 осіб,прихильники Солідарності вимагали відставки уряду і проведення вільних виборів.

Учасники мітингу тримали прапори Солідарності, ОГФ, РНДС, Оборони, Зміни,московського відділення УПС та вільних радикалів, ТИГр. На мітингу виступили,зокрема, лідер Солідарності Гаррі Каспаров та голова Російськогонародно-демократичного союзу Михайло Касьянов.

Під час мітингу активісти Росії молодої спробували влаштувати провокацію, однакчерез кілька хвилин вони були затримані співробітниками міліції, відзначаєКаспаров.Ru.

Сім активістів прокремлівського руху залізли на дах одного з будинків набульварі Чистопрудному недалеко від місця проведення мітингу і спробувалирозгорнути банер "Досить розгойдувати човен".

Рух Солідарність було засновано 12 грудня минулого року. 6 лютого рухСолідарність представив власну антикризову програму. Перше, що, на думку руху,потрібно зробити, - це відправити у відставку уряд Росії на чолі зпрем'єр-міністром Володимиром Путіним.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK