Голландське ТБ стверджує, що в аварії турецького літака загинуло п'ять осіб

Голландське ТБ стверджує, що в аварії турецького літака загинуло п'ять осіб
AP

На кадрах, які демонструє NOS, видно п'ять тіл, накриті покривалами. "Це, безсумнівно, тіла загиблих", - прокоментував ці кадри ведучий телеканалу.

При цьому міністр транспорту Туреччини Біна Йилдирим повідомив, що немає даних про загиблих у катастрофі Boeing 737-800 авіакомпанії Turkish Airlines в аеропорту Амстердаму.

Мінтранс Туреччини також розповсюдив заяву, в якій сказано, що літак Turkish Airlines "не зазнав катастрофи, а здійснив жорстку посадку".

Раніше офіційно і влада Туреччини, і компанія, якій належить літак, повідомили, що загиблих немає.

Boeing 737-800 вилетів зі Стамбулу в Амстердам о 8:22. На його борту знаходилося 134 людини.

***

Авіакомпанія Turkish Airlines, літак якої впав сьогодні в околицях Амстердама, має набагато більше нещасних випадків у порівнянні з іншими авіакомпаніями Європи, повідомляє нідерландський сайт www.volkskrant.nl з посиланням на www.airdisaster.com.

Сайт показує рейтинг авіакомпаній за нещасними випадками. При цьому чим нижче рейтинг, тим вища безпека польотів: у KLM рейтинг - 1.25, British Airways - 0.32, Turkish Airlines - 7.3.

Зіставлення безпеки здійснюється на основі співвідношення числа смертей до кількості пасажирів. З 1973 року компанія втратила десять літаків в авіакатастрофі, які забрали 844 життя.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK