Влада Пакистану попросила США довірити їй безпілотники

Влада Пакистану попросила США довірити їй безпілотники
pics.vesti.ru

Голова МЗС Пакистану Шах Махмуд Куреши заявив, що пакистанська, а не американська влада має контролювати безпілотники, які завдають по території країни ракетні удари. Куреши підкреслив, що зараз жертвами ракет стають не тільки таліби, які переховуються в Пакистані, але й мирні жителі. Через це владі важко переконати пакистанців в необхідності боротьби з бойовиками. 

На думку Куреши, ситуація поліпшилася б, якщо б безпілотники були передані у відання пакистанської влади. Зі слів міністра, вони змогли б боротися з талібами більш акуратно, не зачіпаючи мирне населення. 

Білий дім прохання Пакистану поки не прокоментував. Однак Шах Махмуд Куреши вже висловив впевненість в тому, що адміністрація Барака Обами поставиться до ініціативи пакистанської влади з великим розумінням, ніж цього можна було б очікувати від адміністрації Джорджа Буша. 

Між тим, управління загального обліку при Конгресі США повідомляє, що 12 мільярдів доларів, направлених до Пакистану для боротьби з тероризмом, не принесли бажаних результатів.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK