Медведєв: Президент РФ щорічно звітуватиме про свої доходи

Медведєв: Президент РФ щорічно звітуватиме про свої доходи
Reuters
"Раніше таких правил не було. Щорічні звіти президента повинні стимулювати державних службовців до виконання всього антикорупційного законодавства, і особливо на подання відомостей про свої доходи", - заявив Медведєв.

Як повідомляється, комісії з перевірки, сказав президент РФ, повинні працювати не тільки на федеральному рівні. За його словами, "відмови від надання їм інформації, відмови від надання необхідних відомостей повинні призвести до звільнення зі служби".

Крім того, заявив Медведєв, федеральні та регіональні комісії з дотримання вимог до службової поведінки держслужбовців та врегулювання конфліктів інтересів повинні перетворитися на реально чинний орган, куди на вимогу подаватимуть відомості про доходи та майно держслужбовців.

"Наше завдання зробити так, щоб ці комісії стали чинними, щоб до них дослухалися, а в необхідних випадках надавали туди інформацію. Відмови від співпраці із такою комісією та ігнорування вимог законодавства повинні бути, безумовно, підставою до звільнення із державної служби", - сказав президент РФ.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK