Число жертв "алабамського стрілка" досягло 10 осіб

Число жертв "алабамського стрілка" досягло 10 осіб
АР

Нападаючий відкрив стрілянину, щонайменше, чотири рази. Він убив дев'ять осіб, після чого застрелився сам.

У повідомленні, поширеному департаментом громадської безпеки штату Алабама, говориться, що стрілянина почалася в місті Самсон у вівторок увечері. Озброєний чоловік увірвався в дім і вбив п'ятьох його мешканців, після чого застрелив ще по одній людині у двох будинках. Після цього нападаючий відкрив вогонь по автомобілю співробітника поліції, випустивши в нього сім куль. В результаті цього обстрілу поліцейського, котрий знаходився в машині, було поранено осколками скла.

Пізніше злочинець застрелив ще двох: одного - в магазині господарських товарів, іншого - на автозаправній станції в місті Самсоні.

Поліція переслідувала зловмисника аж до заводу металевих виробів, розташованого на північ від міста Женева, який знаходиться майже у 20 кілометрах від Самсона. Там озброєний чоловік почав перестрілку із співробітниками правоохоронних органів, а потім сховався на території заводу, де застрелився, повідомляє Associated Press.

Обставини події продовжують уточнюватися. Деталі поки що досить суперечливі.

Так, за однією з версій, спочатку невідомий відкрив стрілянину в місті Самсон, убивши там п'ятьох дорослих та дитину. Потім він автомобілем попрямував в місто Женева, де з вікна своєї машини відкрив стрілянину по перехожих. У результаті загинуло троє осіб, у тому числі дружина і дитина заступника місцевого шерифа.

За іншою версією, озвученою представником місцевої влади, злочинець спочатку підпалив будинок своєї матері в Кінгстоні на кордоні штатів Алабама і Флорида. Господиня будинку загинула. Чи стала причиною її смерті пожежа або злочинець, котрий спочатку вбив свою матір, а потім підпалив будинок, поки не встановлено.

Із Кінгстона злочинець відправився в місто Самсон, де в одному з будинків вбив 5 осіб, в тому числі дитину. Потім він зайшов ще у два будинки, розташованих по сусідству, в кожному з яких вбивав по одній людині. За попередніми даними, в Самсоні злочинець, озброєний напівавтоматичною гвинтівкою, вбив своїх бабусю, дідуся, дядька і тітку.

У Самсоні злочинець також вбив двох людей в торговому центрі і на заправній станції. Крім того, він обстріляв патрульну машину, поранивши співробітника поліції. Поранення також отримав співробітник заправної станції, який заявив, що злочинець намагався його добити, однак його зброю заклинило.

Міста Самсон і Женева знаходяться на півдні Алабами недалеко від кордону зі штатом Флорида. У них проживає близько 2 тисяч і 4,5 тисяч осіб відповідно.

Як повідомили представники місцевої влади, для розслідування інциденту залучено співробітників ФБР штату Алабама. У співробітників правоохоронних органів виникли підозри, що невідомий убив ще щонайменше одну людину в сусідньому з Женевою та Самсоном містечку, де також було виявлено труп із вогнепальним пораненням. Поліція поки не розкриває імені нападника та його вік. Причини, які змусили зловмисника піти на такий страшний злочин, і вже названо "найжахливішими за всю історію цих місць", поки що невідомі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK