На північні штати США обрушилися сильні снігопади

На північні штати США обрушилися сильні снігопади
Reuters

У штатах Міннесота, Північна й Південна Дакота через стихії було скасовано заняття в школах, не працюють державні установи та магазини.

Поліцейським довелося перекрити окремі ділянки деяких автомобільних доріг місцевого і федерального значення. Одну з федеральних трас довелося закрити на ділянці довжиною понад 200 кілометрів, передає ІТАР-ТАРС.

За даними американських метеорологів, менш ніж за добу в регіоні випало понад 30 сантиметрів опадів. Як зазначають вчені, цей снігопад став найсильнішим у поточному сезоні.

Ситуація значно ускладнюється тим, що снігопад супроводжується сильним вітром, що призводить до обмерзання доріг та ліній електропередач. Місцями пориви вітру перевищують 65 кілометрів на годину. Температура повітря у північних штатах знизилася до позначки мінус 17 градусів за Цельсієм. За прогнозами синоптиків, негода триватиме в цих районах ще кілька днів.

Як повідомлялося вчора, на Середньому Заході США через проливні дощі вийшли з берегів кілька річок. А на початку березня через рясні снігопади на Східному узбережжі США загинули чотири особи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK