Біля стін українського посольства в Москві Місцеві поглумляться над Голодомором

Біля стін українського посольства в Москві Місцеві поглумляться над Голодомором
nr2.ru

Активісти молодіжного руху Місцеві проведуть у понеділок, 16 березня, акцію протесту у вигляді театралізованого дійства з пародією на Президента України Віктора Ющенка біля українського посольства в Москві.

Невдоволення молодих людей викликало відкриття музею Голодомору в Севастополі.

Тому активісти молодіжного руху вирішили висміяти українського лідера, а заодно пожартувати, чи вірніше, поглумитися над Голодомором, трагедією, яка забрала життя мільйонів радянських громадян.

Місцеві підтримують думку, що фотографії Голодомору в музеї "насправді належать до часів Великої депресії в США", і заявляють, що Ющенко, "відкриваючи подібні музеї, думає не про свій народ, а про майбутні вибори і сподівається заручитися підтримкою націоналістів".

Як розповів лідер руху Місцеві Сергій Фатєєв, "ми влаштуємо театралізовану виставу. Людина в масці Ющенка підмальовуватиме фото - тих, що взято з історії США – індійців, і підписуватиме: Хлопці голодують".

Акція розпочнеться о 12:00 (за київським часом). За словами Місцевих, на неї отримано дозвіл столичної влади.

Місцеві - підмосковний молодіжний політико-екологічний рух, який створено в кінці 2005 року. Лідери руху пояснюють, що їх організація займається "екологією із політичним ухилом".

Музей голодомору в кримському відділенні Служби безпеки України в Севастополі було відкрито за наказом офіційного Києва 2 березня 2009 року. 8 березня севастопольський депутат Андрій Меркулов заявив, що виставлені в музеї фотографії українського Голодомору 1933 року до України ніякого відношення не мають і їх зроблено в США під час Великої Депресії 1936-1937 років.

Як повідомлялося, 10 березня Служба безпеки України визнала, що при організації в Севастополі виставки, присвяченій Голодомору 1932-33 років, допущено серйозних помилок.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK