Влада Грузії найняла американських піарників для поліпшення іміджу в США

Влада Грузії найняла американських піарників для поліпшення іміджу в США
gazeta.ru

Представники офіційного Тбілісі підписали шестимісячний контракт з компанієюPublic Strategies, повідомила газета The Hill, що спеціалізується нависвітленні роботи американського Конгресу.

По ньому американські фахівці зобов'язуються працювати над зміцненням"репутації уряду Республіки Грузія". Сума контракту оцінюється в 300тисяч доларів, передає ІТАР-ТАРС.

Крім того, грузинська влада найняла ще двох вашингтонських консультантів -Грегорі Маньятіса і Деніела Кеніна, які вважаються експертами в галузі зв'язківз громадськістю. Останній, за даними Hill, упродовж декількох років буврадником президента Саакашвілі. З обома підписано 11-місячний контракт на суму470 тисяч доларів.

Як повідомив газеті Грегорі Маньятіс, згідно з підписаним контрактом, він ійого партнер зобов'язуються консультувати грузинський уряд із питань"взаємовідносин республіки з іншими країнами, конкретно з США".

Факт залучення грузинської стороною додаткового числа лобістів та іміджмейкерівгазеті Hill підтвердило посольство Грузії в США.

Паралельно на грузинське уряд продовжує працювати вашингтонська PR-компаніяGlover Park Group, залучена в серпні 2008 року після вторгнення Грузії вПівденну Осетію. За свої послуги вона до теперішнього часу отримала 320 тисячдоларів.

Нагадаємо, у серпні минулого року влада Білорусі уклала контракт із відомимбританським піарником Тімоті Белло для поліпшення іміджу країни у світі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK