Нємцова офіційно зареєстрували кандидатом на посаду мера Сочі

Нємцова офіційно зареєстрували кандидатом на посаду мера  Сочі
lenta.ru

Дане рішення прийняла муніципальна виборча комісія одноголосно. Нємцов став другим зареєстрованим кандидатом на посаду мера міста. Першим виборчком зареєстрував підприємця Павла Ємельяненка.   

"Слід зазначити , що коли на початку березня бюро Солідарності висунуло Нємцова на посаду мера  Сочі, практично ніхто не вірив, що нас допустять на вибори. Але ми зуміли домогтися реєстрації, незважаючи на протидію. Це наш перший реальний успіх у Сочі", - пише у своєму блозі соратник Нємцова Ілля Яшин.   

Як повідомляється, на посаду мера Сочі поки  претендують 20 осіб. Реєстрація кандидатів на посаду глави Сочі триватиме до 2 квітня. Вибори мера міста, де в 2014 році пройдуть зимові Олімпійські ігри, призначені на 26 квітня.  

Тим часом Борисові Нємцову погрожують і далі перераховувати гроші з-за кордону, повідомляє Эхо Москвы.   

Напередодні штаб кандидата на посаду мера Сочі вже назвав провокацією надходження декількох тисяч доларів зі США. За законом, фінансування виборчої компанії з-за кордону заборонене.  

Також, агентство Інтерфакс повідомляє, що соратникам Нємцова дзвонить якась людина, яка  повідомляє, що й надалі має намір перераховувати на його рахунок гроші.

Після того, як штаб Нємцова перевів назад всю суму, їм подзвонив чоловік, який представився Сергієм. "Навіщо ви підняли такий шум? Я просто хотів вам допомогти", - сказав він. "Ми повідомили цій людині, що Борис Нємцов не має потреби в матеріальній допомозі", - зазначила прес-секретар Нємцова Ольга Шоріна.    

За її словами, Сергій наполягав, щоб гроші, які він надіслав, були зняті з рахунку Нємцова. "Тоді я гроші буду перераховувати доти, поки ви їх не знімете", - процитувала слова невідомого чоловіка Шоріна. Члени штабу Нємцова щодо цього факту мають намір написати заява у виборчком і правоохоронні органи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK