Сомалійські пірати заявили, що не бояться американців

Сомалійські пірати заявили, що не бояться американців
livejournal.com

"Ми не боїмося американців. Ми будемо захищатися, якщо на нас нападуть", - цитує одного з піратів телеканал Sky News, який зв'язався з журналістами по супутниковому телефону.

Нагадаємо, 8 квітня сомалійські пірати вперше захопили судно, що йшло під американським прапором. Екіпажу вдалося повернути контроль над судном, однак його капітан Річард Філіпс досі залишається заручником у піратів.

Як повідомлялося, США направили додаткові військові кораблі в район, де американський контейнеровіз Маерск Алабама був захоплений сомалійськими піратів.

Група кораблів протягом 48 годин приєднається до есмінця Бейнбрідж, що знаходиться біля узбережжя Сомалі. Скільки кораблів направлено в район нападу - не уточнюється.

Раніше американська газета Daily News з посиланням на колишнього спецпосланця США в Сомалі Роберта Оуклі повідомила, що Командування сил спеціальних операцій розробило детальний план зачистки місць наземної дислокації піратів і чекає сигналу від президентських радників з питань національної безпеки.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK