Грузинська опозиція розбила наметове містечко біля резиденції Саакашвілі

Грузинська опозиція розбила наметове містечко біля резиденції Саакашвілі
АР

Як заявив представник опозиції, акція тут буде цілодобовою. Вже встановлено близько 20 наметів, опозиція розраховує довести їх число до 100. Одночасно опозиція щодня мітингує всю другу половину дня біля будівлі парламенту.

Також прихильники опозиції почали монтаж перших кліток - за задумом організаторів акцій, вони "будуть символізувати, що Грузія перетворилася на поліцейську державу".

Опозиція збирається встановити імпровізовані клітки-тюремні камери по всьому місту, у них будуть добровільно "сидіти" як лідери опозиційного руху, так і відомі громадські та політичні діячі і просто бажаючі взяти участь в акції громадяни.

Перші клітки минулої ночі було встановлено біля в'їзду в президентську резиденцію.

У той самий час колишній посол Грузії в ООН, лідер Альянсу для Грузії Іраклій Аласанія закликав учасників акцій у Тбілісі до спокою, підкреслюючи при цьому, що форми протесту, які використовуються опозицією, носять мирний характер.

Черговий інформаційний мітинг біля парламенту, на якому опозиція повідомить про свої поточні плани щодо організації акцій, відбудеться біля парламенту після 15:00. На даний момент відомо, що на 17:00 біля резиденції президента заплановано "акцію краваток".

Нагадаємо, вчора лідери грузинської опозиції заявили, що віднині акції протесту в Тбілісі будуть проходити цілодобово. А один з лідерів грузинської опозиції Звізад Дзідзігурі назвав президента країни Михайла Саакашвілі персоною нон-грата в Грузії.

За матеріалами: Новости - Грузия


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK