У Чечні вбито трьох військовослужбовців Міноборони РФ

У Чечні вбито трьох військовослужбовців Міноборони РФ
novayagazeta.ru

Інцидент стався на околиці селища Бамут. Автомобіль з цистерною для доставки води, в якому їхали троє солдатів-контрактників, обстріляли невідомі, ймовірно, із занедбаної будови на околиці селища, повідомили в середу, 22 квітня в штабі об'єднаного угруповання військ на Північному Кавказі.

Від отриманих поранень сержант і двоє рядових померли. На звуки стрілянини на місце пригоди прибула військова маневренна група, однак до того часу бандитам вже вдалося втекти.

Нагадаємо, 16 квітня в Чечні було знято режим контртерористичної операції (КТО), що діє з 1999 року. Оперативному штабу в Чечні були дані доручення, спрямовані на оптимізацію складу сил і засобів Об'єднаного угруповання військ з проведення контртерористичних операцій на території Північнокавказького регіону, вдосконалення порядку їх застосування в сучасних умовах.

Режим КТО передбачав низку обмежень, які діяли на території регіону. Зокрема, діяв певний порядок огляду громадян, контроль за їх пересуванням, функціонування аеропортів тощо.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK