Фідель Кастро присоромив Обаму

Фідель Кастро присоромив Обаму
static.diary.ru

Про це Фідель Кастро заявив в черговій статті опублікованій в неділю під заголовком "Куба: терористична країна?" із серії своїх роздумів.

Нагадаємо, у минулий четвер Держдепартамент США в черговий раз вніс Кубу до списку країн, які підтримують тероризм.  

"Людина, чий талант ніхто не заперечує, повинна відчувати сором за культ брехні, який панує в імперії. Коли-небудь стане відомо про 50 років терористичної діяльності (з боку США) проти нашої Батьківщини", - зазначає лідер кубинської революції.

Як повідомляється, Фідель цитує у своїй статті недавню заяву міністра закордонних справ Куби Бруно Родрігеса, якого журналісти попросили прокоментувати рішення Держдепартаменту.  

"Ми не визнаємо жодної політичної чи моральної влади за урядом США ні в тому, що стосується складання списків з будь-якого питання, ні в тому, щоб "сертифікувати" хорошу чи погану поведінку", - заявив Родрігес після закінчення міністерської зустрічі Руху Неприєднання.  

"Якщо говорити про тероризм, то історично за урядом США - довгий список державного терору, і не тільки проти Куби", - сказав тоді міністр закордонних справ Куби.

"Куба проти будь-яких проявів і форм тероризму, де б вони не відбувалися, яка б держава їх не здійснювала, в якій формі і з якими цілями вони б не реалізовувалися", - продовжує цитувати Родрігеса Фідель Кастро.  

"На той випадок, якщо Державний департамент хоче посперечатися з Бруно, є достатньо матеріалів, які можуть поховати його (Держдепартамент) під купою власної брехні", - резюмує Фідель у своїй статті.             


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK