Грузинські війська рушили на бунтівну військову базу

Грузинські війська рушили на бунтівну військову базу
Reuters

Як повідомляє Reuters, з Тбілісі у напрямку бунтівної бази висунулось 30 танків. Интерфакс із посиланням на очевидців повідомляє, що крім бронетехніки і бронетранспортерів у напрямку Мухровані пронеслися бойові вертольоти.

Міністр оборони Грузії Давид Сіхарулідзе закликав службовців бронетанкового батальйону припинити заколот. За його словами, "заколотники конкретних вимог не поставили", - повідомляє Новини-Грузія.

Бойова техніка з'явилася в грузинській столиці одразу після того, як МВС Грузії оголосило про розкриття змови, метою якої було здійснення військового заколоту.

Водночас, колишній міністр оборони країни Гія Каркарашвілі, чиє прізвище називалося серед можливих організаторів заколоту, заявив, що не вірить заявам про підготовку путчу: "Грузія сьогодні знаходиться в руках хворих людей, які самі пишуть сценарій, самі грають, потім знімають фільм і показують суспільству для залякування".

Нагадаємо, після того, як МВС Грузії у вівторок, 5 травня, оголосило про розкриття спроби військового перевороту та заарештувало кілька вищих офіцерів Міноборони країни, військовослужбовці бронетанкового батальйону ЗС Грузії, що розквартировано в містечку Мухровані, підняли бунт.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK