Американці очолили рейтинг туристів, які найгірше одягаються

Американці очолили рейтинг туристів, які найгірше одягаються
АР

На перше місце рейтингу респонденти поставили американців, які живуть за принципом - комфорт понад усе, а вже на відпочинку і зовсім розслабляються по повній програмі: безформні і полинялі футболки, розтягнуті шорти, безглузді капелюшки або панами. Причому в таких шатах американці гуляють не тільки пляжами, але й історичними центрами Європи.

Недалеко від американців пішли німці. Стиль одягу приблизно такий же, але додайте до цього дамський топлес в будь-якому віці. "Ну, хто не бачив на пляжі Єгипту або Туреччини німкеню постбальзаківського віку, котра засмагає без верхньої частини купальника? Або відпочиваючого з Німеччини, чия футболка ось-ось порветься на пивному животі?", - зазначає автор дослідження.

На провідних позиціях у списку найгірше одягнених туристів - мешканці Великобританії - вони зайняли третє місце, китайці та японці - четверте і п'яте, відповідно. Останні люблять прикрасити себе масою цифрової техніки - намиста з фотоапаратів, відеокамер, навігаторів.

На шостому місці рейтингу опинилися російські туристи, яких впізнають у будь-якій країні світу ще до того, як вони починають говорити. Росіян критикують за overdressed - надмірність в одязі. За кордоном російські прагнуть надіти все краще відразу: каблуки на тривалу пішохідну екскурсію, яскравий макіяж, шпильки, укладку - це для пляжу. "А хто не впізнавав російських дівчат за плюшевими рожевими костюмами в літаках, а чоловіків - за масивними золотими ланцюжками в барі біля басейну? Російських жінок видно здалеку", - пише Вести.Ру, посилаючись на дослідження Ланскі.

"Звичайно, іноді стає соромно, коли бачиш, як російські жінки о 9 ранку гуляють П'ятою авеню на леопардових шпильках. Російських жінок завжди можна впізнати. Навіть за запахом - вони дуже сильно душаться", - коментує видання.

Експерти моди рекомендують знайти золоту середину між туристичними костюмами росіян і американців. Не варто за кордоном носити те, в чому соромно стригти газон біля свого будинку, але й не треба йти на пляж, як ніби ви збираєтеся на прем'єру у Великому театрі.

Нагадаємо, раніше американський портал Titanic Awards провів масштабне дослідження на території вісімдесяти країн, згідно з результатами якого американців було визнано найнеприємнішими туристами. Вони дратують майже 50% учасників опитування. Різнокольорові шнурки німців, у порівнянні з розтягнутими і вицвілими майками на ситих тілах американців, здалися респондентам справжньою дрібницею.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK