Прохоров запропонував своїм прихильникам вийти з Правого дела і створити нову партію

Прохоров запропонував своїм прихильникам вийти з Правого дела і створити нову партію
АР

Напередодні Прохоров оголосив про спробу низки членів партії на першомудні з'їзду Правого дела здійснити рейдерське захоплення партії. Як очікується,сьогодні відбудуться два з'їзди Правого дела - прихильників і противниківПрохорова.

"З'їзд фальсифікований, але судитися, з формальної точки зору, важко. Бодокументи нам не віддали, мандатна комісія нікого не пустила. Відповідно, у насє два варіанти: або імітувати, що ми робимо реєстрацію, вступати в незрозумілуконфронтацію, в цьому сенсі підставляти, в тому числі вас, ваш бізнес. Я дотакого варіанту не готовий. У мене є інша пропозиція - відмовитися від участі вцій партії", - сказав Прохоров на зустрічі з прихильниками перед з'їздомПравого дела.

"Так і пояснити - що Правое дело себе дискредитувало. Це не та партія, заяку ваші прихильники голосували. Після цього спокійно - я переговорю зкерівництвом країни - почнемо з громадського руху, потім займемося політичноюпартією, оскільки керівництво країни зараз самоусунулося", - зазначив покищо лідер Правого дела.

Після цього Прохоров вирушив у залу РАН, де відбувається з'їзд. Він не ставвідповідати на питання журналістів, мовчки пішовши в президію.

Раніше в ефірі радіостанції Эхо Москвы Прохоров заявив, що його прихильники вже підготували заяву про вихід зпартії.

Напередодні один з членів партії, який побажав залишитися невідомим, заявив, щоприбрати Прохорова хоче адміністрація президента РФ, при цьому новим лідеромПравого дела вирішено зробити кіровського губернатора і колишнього лідера Союзуправих сил Микиту Бєлих.

Водночас, Интерфакс із посиланням на джерело в Кремлі повідомив, що з'їзд йдеза сценарієм, який Прохоров погодив з адміністрацією президента.

Нагадаємо, Михайло Прохоров, який, за даними ЗМІ, є одним з найбагатших людейРосії, став одноосібним лідером партії Правое дело 25 червня.

На початку серпня він почав особисту рекламну кампанію, спрямовану напідвищення його впізнаваності, після чого заявив, що готовий статипрем'єр-міністром Росії.

Вибори в Держдуму РФ, в яких планує брати участь Правое дело, відбудуться вгрудні цього року. Раніше повідомлялося, що сценарій передвиборної кампаніїпартії розробить група політтехнологів, яка раніше працювала з ВікторомЯнуковичем і Арсенієм Яценюком.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK