Один зі з'їздів Правого дела проголосував за усунення Прохорова з посади лідера партії

Один зі з'їздів Правого дела проголосував за усунення Прохорова з посади лідера партії
АР

Одночасно в будівлі Російської академії наук проводять другий з'їзд Правогодела, на якому зібралися прихильники Прохорова.

"Надійшла інформація через ЗМІ, що Прохоров створює свою партію.​​Пропоную зараз же проголосувати за усунення Прохорова з посади лідерапартії", - сказав Андрій Дунаєв, який очолював виконком партії таповноваження якого Прохоров вирішив припинити напередодні. Учасники з'їздупроголосували на підтримку цього рішення.

Напередодні стало відомо, що Прохоров закликав своїх прихильників вийти зПравого дела і створити нову партію.

Тим часом на з'їзд прихильників мільярдера прийшли відома співачка АллаПугачова, актор Леонід Ярмольник, співак Андрій Макаревич, тележурналістОлександр Любимов.

Прохоров раніше заявляв про намір запропонувати Пугачовій зайнятися партійноюроботою, зокрема, вирішенням проблем жінок. На його думку, "жіночепитання" в Росії стоїть дуже гостро, "жінці важче, ніж чоловікові,робити кар'єру, взагалі пробиватися у житті".

Раніше один з членів партії, який побажав залишитися невідомим, заявив, щоприбрати Прохорова хоче адміністрація президента РФ, при цьому новим лідеромПравого дела вирішено зробити кіровського губернатора і колишнього лідера Союзуправих сил Микиту Бєлих.

Водночас, Интерфакс із посиланням на джерело в Кремлі повідомив, що з'їзд йдеза сценарієм, який Прохоров погодив з адміністрацією президента.

Нагадаємо, Михайло Прохоров, який, за даними ЗМІ, є одним з найбагатших людейРосії, став одноосібним лідером партії Правое дело 25 червня.

На початку серпня він почав особисту рекламну кампанію, спрямовану на підвищенняйого впізнаваності, після чого заявив, що готовий стати прем'єр-міністромРосії.

Вибори в Держдуму РФ, в яких планує брати участь Правое дело, відбудуться вгрудні цього року. Раніше повідомлялося, щосценарій передвиборної кампанії партії розробить група політтехнологів, якараніше працювала з Віктором Януковичем і Арсенієм Яценюком.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK