В Італії у батьків забрали дитину через їх похилий вік

В Італії у батьків забрали дитину через їх похилий вік
Rеuters

Судді вважають, що подружжя- 58-річна Габріела і 70-річний Луїджі Діамброзіс - вирішили народити дитину втакому пізньому віці для того, щоб задовольнити свої власні бажання, і незамислювалися про те, що їхня дитина ризикує залишитися сиротою в юному віці.

Історія,яка відразу ж привернула увагу громадськості, почалася понад рік тому. Заданими видання, з 16 місяців життя маленька Віола, яку батьки змогли зачатитільки за допомогою екстракорпорального запліднення за кордоном, уже 15 місяців живе у нерідній сім'ї, а рідні батько і мати можуть бачитися з дочкою один разу два тижні.

Протягомусього цього часу фахівці у справах неповнолітніх за допомогою психологіввивчали цей непростий випадок, і в результаті вирішили, що подружжя занадтостаре для того, щоб виховати дитину, зазначає La Stampa.

Попереднюпостанову про передачу дівчинки в іншу сім'ю було прийнято після того, як якосьїї помітили одну в машині батька, припаркованій біля будинку. "Дитиназалишалася сама в машині без постійного нагляду протягом 40-45 хвилин, а батьконе виявляв ніякої тривоги через її плач", - зазначають судді у своєму висновку.

ЛуїджіДіамброзіс спростував ці звинувачення і пояснив, що залишив Віолу у машині,поки розвантажував покупки, коли його дружини не було вдома, але він постійностежив і за машиною, і за донькою.

"Головнажертва цієї несправедливості не ми, а наша дочка. Чому вона повинна бутивирваною з рідної сім'ї? Ми бачимо її всього лише один раз в два тижні і щоразу,коли ми йдемо від неї, ми знову переживаємо той ранок, коли карабінери прийшли і забрали їїз нашого будинку", - розповіли батьки.

Подружжяналаштоване рішуче і має намір оскаржити постанову туринського суду у справахнеповнолітніх.

Нагадаємо,на початку вересня повідомлялося про британську сім'ю, з якої забрали трьохдітей через їх схильність до ожиріння.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK