Сурков: Переходу до парламентської республіки в РФ не буде

Сурков: Переходу до парламентської республіки в РФ не буде
FH

"Ніяких,на мій погляд, радикальних кроків тут не передбачається, тим більше переходу наякусь парламентську республіку", – сказав Сурков сьогодні на медіа-форуміЄдиної Росії і ЗНФ (Загальноросійського народного фронту).

Засловами Суркова, президент РФ Дмитро Медведєв і прем’єр Володимир Путіннеодноразово говорили про те, що ця форма правління є неприйнятною для Росії.

Вінзаявив, що в РФ, завдяки Єдиної Росії, прийнятий пакет законів, який підвищуєступінь політичної конкуренції.

"Меніздається, що це достатній пакет для того, щоб ще кілька наступних років напрактиці цей пакет випробувати. Щороку вводити якісь зміни у фундаментальнізакони, які стосуються політичної системи, неправильно", – повідомивСурков.

Нагадаємо,21 вересня останній лідер СРСР Михайло Горбачов опублікував у російських газетах маніфест, в якому закликав співгромадян до реформи політичної системиРФ. На думку екс-президент Радянського Союзу, Росія перейшла у застій, як СРСРза Леоніда Брежнєва, і це загрожує її розпадом.

"Щеп’ять-шість років по цьому шляху – і велика ймовірність того, що країна вже незможе вийти з глухого стану", – написав Горбачов в маніфесті підзаголовком "Щоб йти вперед, треба змінити систему".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK