Кудрін заявив, що не піде в уряд Медведєва

Кудрін заявив, що не піде в уряд Медведєва
Reuters

"У мене є ряд розбіжностей із Медведєвим з економічної політики, вони,насамперед, стосуються істотних витрат на військові цілі", - сказавміністр. 

  Ювілейний з'їзд Єдиної Росії: день перший

Як повідомлялося раніше, вчора на з'їзді Єдиної Росії ДмитроМедведєв запропонував Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, щопогодився очолити передвиборний список ЄР.

"З урахуванням пропозиції очолити список партії,зайнятися партійною роботою і при вдалому виступі на виборах, моєї готовностізайнятися практичною роботою в уряді я вважаю, що було б правильним, щоб з'їздпідтримав кандидатуру голови партії Володимира Путіна на посаду президентакраїни", - сказав Медведєв , виступаючи на з'їзді Єдиної Росії. Учасникиз'їзду зустріли пропозицію президента РФ овацією.

  Медведєв запропонував Путіну балотуватися у президенти
 
Медведєв зазначив, що вони із Володимиром Путіним довго не оголошували свою позицію щодовиборів-2012 через політичну доцільність та закони політичного жанру саме в Росії. Сам Путінприйняв пропозицію балотуватися упрезиденти у 2012 році івисловив надію на те, що Медведєв після виборів очолить уряд і сформує новукоманду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK