Теракт у Домодєдово: Керівництву аеропорту не висунули жодних звинувачень

Теракт у Домодєдово: Керівництву аеропорту не висунули жодних звинувачень
АР

Про це повідомивжурналістам голова ради директорів Домодєдово Дмитро Каменщик.

Відповідаючи на запитання,чи були висунуті якісь звинувачення, він сказав: "Ні, не висунуто жоднихзвинувачень, і з тих кількох керівників, які знаходилися під підпискою проневиїзд, цей запобіжний захід  був знятийв останні місяці".

"Було бдивно, якби керівники держави ніяк не відреагували на теракт і не було бпорушено кримінальної справи", - додав він.

При цьомуКаменщик зазначив, що не знає, на якій стадії розслідування теракту. "СКне зобов’язаний тримати нас в курсі справи", - сказав він.

При цьомуКаменщик зазначив, що в цілому задоволений співпрацею з владою. "Якбивласті не хотіли, щоб аеропорт розвивався, він би не розвивався", -резюмував він.

Нагадаємо, у липніСК повідомив про те, що в рамках розслідування кримінальної справи про теракт уДомодєдово не може встановити власників об’єкту, на яких за чинним законодавствомпокладена відповідальність за забезпечення транспортної безпеки аеропорту."Допитаний як свідок у справі Дмитро Каменщик, що позиціонує себе якголова ради директорів аеропорту Домодєдово, пояснив, що є лише консультантомпредставництва у Російській Федерації офшорної компанії Ерпорт Менеджмент КомпаніЛімітед, зареєстрованої на острові Мен. На прохання слідчого назвати реальнихвласників даної іноземної компанії і аеропорту Домодєдово Каменщик відповідативідмовився", - повідомив СК.

Вибух у Домодєдовопрогримів 24 січня 2011 року, коли терорист-смертник, що знаходився у натовпі зустрічаючих,привів в дію начинений металевими деталями вибуховий пристрій. Загинуло 37 осіб,більше 120 були госпіталізовані.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK