У Росії зазнав невдачі перший запуск нової балістичної ракети

У Росії зазнав невдачі перший запуск нової балістичної ракети
АР

"Після запуску ракетивона впала на території космодрому. Жертв і руйнувань немає", - цитує РИАНовости слова джерела в оборонно-промисловому комплексі РФ.

Стартпроводився з мобільної пускової установки, що перебувала на спеціальнопідготовленому майданчику космодрому Плесецьк.

Офіційнийпредставник Міноборони підтвердив, що "напередодні представникипромисловості в рамках дослідно-конструкторських робіт проводили заходи накосмодромі Плесецьк".

Якуточнило джерело РИА Новости, серед представників промисловості були фахівціМосковського інституту теплотехніки (МІТ), який є головним розробником новітніхтвердопаливних балістичних ракет Тополь-М, Ярс і Булава.

Нагадаємо,на початку серпня Державний ракетний центр (ДРЦ) імені Макєєва повідомив, щоросійські конструктори розробили стратегічну ракету морського базування Лайнер,яка здатна нести від 9 до 12 бойових блоків малої потужності.

Ранішеповідомлялося, що в Росії ведеться створення нової важкої рідинноїміжконтинентальної балістичної ракети, яка буде здатна проривати будь-які чинніі перспективні системи протиракетної оборони, прийняті на озброєння до 2050-хроків.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK