Операція сирійської армії проти повстанців провалилася, загинули сім солдатів

Операція сирійської армії проти повстанців провалилася, загинули сім солдатів
АР

"Військові підрозділи понесли великі втрати через збройні терористичнігрупи", - повідомило державне новинне агентство, цитуючи представникавійськових.

Сирійські армія і сили безпекизалишалися лояльними Асаду протягом шести місяців протестів проти правлінняпрезидента, в яких, за повідомленнями ООН, було вбито 2700 осіб.

Але багато дезертирів, яківтекли через відмову стріляти в демонстрантів, сформували повстанські загони,переважно в районі Растана з населенням 40.000 осіб.

Місцеві жителі повідомили, щощонайменше 1.000 дезертирів і озброєних жителів ведуть боротьбу з лояльнимиАсаду силами, у розпорядженні яких є танки і вертольоти.

Війська і служби безпеки"продовжують пошуки членів терористичних угруповань для наведення порядкуі стабільності в місті Растан", повідомило агентство.

Влада Сирії заявляє, що понад700 солдатів і поліцейських були вбиті під час протестів, організованихзбройними групами за підтримки західних країн.

Учора, 29 вересня, прихильникиАсада закидали камінням і помідорами кортеж американського посла Роберта Форда.Раніше офіційний Дамаскзвинуватив США в заохоченні актів насильства з боку збройних угруповань протисирійської армії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK