В день виходу нового альбому Scooter відіграє концерт у Києві

В день виходу нового альбому Scooter відіграє концерт у Києві
scootertechno.com

Гурт Scooter, що прославився хітами Fire, How much is the fish, The Age OfLove, J'adore Hardcore та іншими, є одним з найуспішніших музичних гуртів вісторії Німеччини, що підтверджується більш ніж 25 мільйонами продажів альбоміві синглів по всьому світу, а також більш ніж 80 золотими таплатиновими записами альбомів та синглів.

Своїми реміксами і ремейкамивони привнесли нове бачення і друге дихання у хіти Bloodhound Gang, Rammstein,Kiss, Kraftwerk і Planet Funk.

Рік за роком Scooterекспериментував з безліччю музичних стилів, починаючи з хеппі хардкору, технота диско, закінчуючи електро, драм-н-бейс і навіть трансовими баладами.

У 2011 році Scooter встигвипустити дві роботи: ремейк свого старого хіта Friends Turbo, який ставсаунтреком до голландської комедії New Kids Turbo, а також The Only One -перший сингл з нового альбому, вихід якого запланований на цю осінь.

Альбом буде називатися The BigMash Up. У роботі над ним гурт відмовивсявід використання старих інструментів і вдосталь поекспериментував зі всімаможливими стилями танцювальної музики.

Новий альбом буде випущений 14 жовтня2011 - в день київського виступу Scooter, повідомляють організатори концерту.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK