Глава Пентагону попередив Ізраїль про зростання ізоляції в регіоні

Глава Пентагону попередив Ізраїль про зростання ізоляції в регіоні
АР

За його словами,ізраїльська влада має відновити мирні переговори з палестинцями, а такожвідновити неабияк зіпсовані останнім часом відносини з Туреччиною і Єгиптом.

"Цілкомочевидно, що в умовах настільки кардинальних змін на Близькому Сході Ізраїлю неварто було б посилювати свою ізоляцію, а саме це і сталося", - сказавПанетта напередодні візиту до Ізраїлю, де у нього заплановані зустрічі зпрем'єр-міністром країни Біньяміном Нетаньяху і міністром оборони Ехудом Бараком.

"Оскільки(Ізраїль) бере на себе ризики з метою досягнення миру, ми зможемо забезпечитибезпеку, необхідну для того, щоб у ході переговорів (у ізраїльтян) був простірдля маневру", - сказав глава американського військового відомства.

Післявізиту до Ізраїлю Панетта планує зустрітися з головою Палестинської автономіїМахмудом Аббасом і прем'єр-міністром Салямом Файядом.

Нагадаємо,у вересні Туреччина оголосила про заморожування співпраці з Ізраїлем увійськовій сфері після того, як Ізраїль відмовився перепросити за загибельтурецьких громадян під час операції із захоплення Флотилії свободи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK