Прес-секретар Путіна: Прем'єр не знаходив амфори на дні моря

Прес-секретар Путіна: Прем'єр не знаходив амфори на дні моря
АР

У серпні,відвідуючи табір археологів на березі Таманської затоки, Володимир Путінзанурився з аквалангом на двометрову глибину і вийшов на берег, тримаючи вруках дві старовинні посудини.

Постановочність цієїподії одразу впала в око багатьом блогерам і журналістам, викликавши масу глузувань.Виявити глеки 6-8 століть для Путіна виявилося разюче легко: дві абсолютно ціліамфори, позбавлені будь-яких слідів тривалого перебування під водою, лежали навидному місці на невеликій глибині і були прекрасно освітлені.

За словамиПєскова, те, що Путін не знаходив ці амфори, "вичищені до стану стерильності",- було всім очевидно.

"Природно,вони були знайдені під час експедиції, за кілька днів або тижнів до того.Природно, їх або залишили там або поклали - це абсолютно нормально і зовсім непривід для всієї цієї зловтіхи", - сказав прес-секретар голови уряду вефірі телеканалу "Дощ".

Пєсков сказав, щоцю ідею придумав один з археологів - учасників експедиції. За словамипрес-секретаря, їм захотілося, щоб Путін, пірнувши, бачив, "як це виглядаєнасправді".

Говорячи прорізні легендах, що оточують російського прем'єра, Пєсков додав, що Путін впринципі не потребує ні прес-секретарів, ні імідж-мейкерів, ні піар-служб -найчастіше все робить він сам.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK