Південнокорейські ЗМІ знайшли у Facebook сторінку онука Кім Чен Іра

Південнокорейські ЗМІ знайшли у Facebook сторінку онука Кім Чен Іра
АР

Згідно з повідомленнями,розміщеними на його сторінці у Facebook, Кім Хан Соль віддає перевагудемократичному ладу над комуністичним. Нафотографіях онук Кім Чен Іра зображений із фарбованим волоссям та в окулярах устильній оправі, з сережками у вухах і підвіскою у формі хреста на шиї, зазначаєБі-бі-сі.

Усписку переваг Кім Хан Соля говориться, що його улюбленим фільмом є романтичнакомедія Реальне кохання.

Однакпісля того, як сторінка у Facebook викликала величезний інтерес з бокупівденнокорейських ЗМІ, доступ до неї було закрито.

Ранішестало відомо, що Кім Хан Соль у найближчі два роки збирається вчитися в Коледжіоб'єднаного світу (UWCiM) в місті Мостар на півдні Боснії і Герцеговини. Наразівін очікує видачі візи в консульстві БіГ у Пекіні, де він, імовірно, проживаєразом зі своїм батьком, старшим сином північнокорейського лідера Кім Чен Намом.

Заданими західних ЗМІ, Кім Чен Нам потрапив у немилість батька після того, якспробував виїхати до Японії за підробленими документами.

Ранішеповідомлялося, що наступник і молодший син лідера КНДР Кім Чен Ун готував замахна свого старшого брата - Кім Чен Нама.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK