Всемирный банк подтвердил прогноз МВФ по росту экономики Китая

В Всемирном банке ожидают, что экономика Китая превысит в этом году запланированные правительством 7,5%.
Всемирный банк подтвердил прогноз МВФ по росту экономики Китая
AP
Світовий банк очікує, що економіка Китаю зросте на 7,6% цього року - завдяки політичній підтримці і відновленню світового попиту. Однак у банку вважають, що в 2015 році зростання може сповільнитися до 7,5%, на відміну від 7,7% в 2013 році, передає Reuters.

Для досягнення цієї цифри влада маэ реформувати бюджетний і фінансовий сектори, щоб впоратися з корінними причинами боргових проблем.
 
 
"Перспектива падіння темпів зростання нижче урядового орієнтира, ймовірно, спровокує введення аккомодаційних бюджетних та грошово-кредитних заходів, - йдеться в новій доповіді банку про китайську економіку. - Ці заходи допоможуть владі досягти орієнтовного зростання до 7,5% в 2014 році, але, ймовірно, збільшать існуючі дисбаланси і слабкі сторони".

Міжнародний валютний фонд у четвер повідомив, що очікує зростання в Китаї на 7,5% в 2014 році і уповільнення приблизно до 7 відсотків у 2015 році.

Раніше аналітики Світового банку прогнозували, що за підсумками 2014 року економіка Китаю може випередити економіку США.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK