Число загиблих в секторі Газа наближається до тисячі

Число загиблих в секторі Газа наближається до тисячі
Reuters

Згідно із інформацією, що надходить з Гази, сили спеціального призначення армії Ізраїлю просунулися вглиб міста на кілька сотень метрів. Усюди чути інтенсивну стрілянину.

Ізраїльська влада повідомляє, що протягом дня обстрілу піддалися понад 100 цілей у секторі Газа, в тому числі 55 тунелів, які ХАМАС використав для контрабанди зброї та боєприпасів з Єгипту.

За даними палестинських лікарів, у вівторок, 13 січня, у Газі було вбито більше 40 осіб, лікарі не мали доступу до багатьох районів, що зазнали ізраїльського обстрілу.

Як стверджують палестинські джерела, з 27 грудня, коли почалася ізраїльська операція проти ХАМАСу, загинув 971 палестинець, в тому числі 311 дітей та 76 жінок. Поранення, згідно із цими даними, отримали понад 4,4 тис. осіб.

Ізраїль, у свою чергу, заявив про загибель 13 осіб, серед яких три мирних жителі. Як повідомляють ізраїльські ЗМІ, сьогодні о 12:53 в трьох містах Ізраїлю, в Ашкелоні, Ашдоді і Явні, спрацював сигнал повітряної тривоги, що попереджає про ракетні обстріли із сектора Газа.

За інформацією Армії оборони Ізраїлю в лікарнях перебувають 34 ізраїльських військовослужбовців, що отримали поранення в ході операції Литий свинець в секторі Газа.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK