Близько сотні жителів Арізони вирушили на роботу в нижній білизні

Близько сотні жителів Арізони вирушили на роботу в нижній білизні
gazeta.lv

Варто зазначити, що служби правопорядку не вбачають у подібних заходах порушення закону, оскільки учасники акції День без штанів не вдягають відвертих нарядів типу стринг або прозорої білизни.

Подібні акції вже не раз проводяться в США та інших країнах: Голландії, Кореї, Канаді та Австралії.

Так, у січні 2008 року сотні мешканців Нью-Йорка, Бостона, Вашингтона, Солт Лейк Сіті, Чикаго, а також Торонто й Аделаїди опинилися в пасажирському транспорті без штанів.

Таким чином, незважаючи на холод, вони підтримали акцію нью-йоркської комік-групи Improv Everywhere (Імпровізація всюди), мета якої - створення незвичайних, веселих сцен в громадських місцях.

А в 2006 році у нью-йоркській підземці відбувся щорічний "заїзд без штанів". У поїзді метро Нью-Йорка, що їхав 6-м маршрутом, група людей спустила штани і надала пасажирам можливість оцінити колірну гамму їх нижньої білизни. Тоді до активістів приєдналися не менше 160 пасажирів. Проте поліцейські не оцінили такого почуття гумору і затримали активістів.

Крім того, у деяких американських містах носіння приспущених штанів у громадських місцях проголошується непристойним. Кожен, хто приспустить штани і виставить на огляд навколишніх нижню білизну, зобов'язаний у кращому разі заплатити штраф, а в гіршому - провести за ґратами кілька місяців.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK