Найближчими днями Обама має намір зробити ряд важливих заяв

Найближчими днями Обама має намір зробити ряд важливих заяв
АР

"Починаючи із завтрашнього дня, ми зробимо серію оголошень стосовно внутрішньої і зовнішньої політики, щодо яких, як я вважаю, для нас буде критично важливим вжити швидкі дії", - заявив Обама телекомпанії Ей-бі-сі в інтерв'ю, яке стало його першим інтерв'ю в якості нового глави держави в перерві між інаугураційними балами.

При цьому Обама не уточнив, про які саме ініціативи йтиме мова, але підтвердив, що вважає головним пріоритетом прийняття запропонованого демократами нового пакету зі стимулювання економіки США у розмірі $ 825 мільярдів.

"Ми бачили, як конгрес негайно почав працювати над пакетом із відновлення економіки. Його прийняття та надання людям роботи - це ті речі, на яких ми зосередимося найбільше", - заявив 44-й президент США.

За даними представників нової президентської адміністрації, в середу в Білому домі Обама проведе нараду зі своїми економічними радниками для обговорення ситуації у зв'язку із фінансовою кризою.

Потім Обама проведе нараду із керівництвом міністерства оборони США та членами ради національної безпеки при президенті США, на яку запрошено, зокрема, главу Пентагону Роберта Гейтса і голову об'єднаного комітету начальників штабів ВС США адмірала Майкла Муллена.

Як повідомлялося, вчора усього через кілька годин після вступу Обами на посаду новий глава апарату співробітників Білого дому Рам Еммануель підписав і направив в усі структури федерального уряду США розпорядження про те, що роботу над всіма урядовими розпорядженнями і правилами, над якими працювала адміністрація Джорджа Буша, потрібно припинити доти, поки адміністрація Обами не вивчила їх, і не дасть свого схвалення.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK