Кількість жертв нападу на дитячий садок у Бельгії зросла до п’яти

Кількість жертв нападу на дитячий садок у Бельгії зросла до п’яти
korrespondent.net/world/719641

Як повідомляють місцеві ЗМІ, зараз в університетському госпіталі Гента перебуває ще дев’ять поранених малюків, віком від 18 місяців до трьох років. Більшість з них у критичному стані.

Нападника вдалося затримати. Як з’ясувалося, це 28-річний бельгієць на ім’я Франсіс. Він приїхав до місця злочину на велосипеді, прямо з психіатричної клініки, де проходив амбулаторне лікування. Обличчя вбивці було розфарбоване у білий колір, а очі обведені чорним.

Зараз він дає свідчення, намагаючись пояснити, чому напав на ясельки і поранив десятки людей. За даними очевидців, Франсіс проник до дошкільної установи під приводом того, що йому необхідно побачитися з дитиною. Буквально з порогу він накинувся з ножем на одну з виховательок, що тримала на руках двох малюків. Жінку і дитину він вбив на місці. Друга дитина, що знаходилася на руках у виховательки отримала смертельне поранення. Потім вбивця став бити ножем інших малюків.

Загалом на момент трагедії в ясельній групі перебувало 18 дітей і шість вихователів. Діти були доставлені з пораненнями до найближчих медичних закладів..


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK