Мер Лондона подякував лондонцям за стійкість під час негоди

Мер Лондона подякував лондонцям за стійкість під час негоди
epochtimes.com.ua

"Я хочу подякувати усім лондонцям, які доклали незвичайних зусиль задля того, щоб змусити столицю знову нормально функціонувати сьогодні. Приїхавши на роботу на велосипеді, я знаю, якими складними були погодні умови", - сказав Джонсон.

На знак подяки тим, хто приїхав вранці на роботу, він розпорядився відмінити на один день плату за в’їзд до центру міста. Такий збір зазвичай складає 8 фунтів стерлінгів і стягується кожного робочого дня. 

Нагадаємо, вже другий день британська столиця потерпає від сильного снігопаду. Сьогодні місто опинилося під 20-сантиметровим шаром снігу. Робота міського транспорту і лондонських аеропортів була практично паралізована. Багато столичних жителів не змогли потрапити на роботу, а навчання в школах було скасовано.

Міські власті закликають людей завчасно планувати поїздки і за необхідності вирушати з роботи раніше. У свою чергу, мер Лондона закликав проявити особливу увагу до літніх людей і до тих, кому може знадобитися допомога в умовах холодної зимової погоди.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK