На матчі Металіст - Сошо загинув уболівальник: винного затримано

На матчі Металіст - Сошо загинув уболівальник: винного затримано
В городе-Харьков

За офіційноюверсією, розказаною начальником відділу громадських зв'язків при УМВС України вХарківській області Ларисою Волковою, на переглянутому відео камерспостереження жодних бійок не зафіксовано. "Швидше за все, вінпідсковзнувся і впав зі сходів", - вважає Волкова.

"Точно будезрозуміло після розтину, у хлопця закрита черепно-мозкова травма, але більшеінформації буде лише в понеділок, - говорить Волкова. - Ще раз повторюся,жодних бійок на стадіоні не було, мається на увазі пов'язаних з цим випадком.Так, хтось вибігав на стадіон, але це зі смертю фаната не пов'язано".

За версією,озвученою виданням В городе-Харьков зпосиланням на власні джерела, на стадіоні під час матчу на трибунах в 17-мусекторі сталася бійка, в результаті якої сильно побили одного хлопця. Післяцього він був винесений на носилках і госпіталізований в одну з харківськихлікарень, де пізніше і помер.

Пізнішехарківські правоохоронці, переглянувши відео, зняте під час матчу Металіст -Сошо, таки знайшли винного в загибелі вболівальника.

ВІДЕО: Нулі в Харкові. Металіст не пропускає в матчі з Сошо в Лізі Європи

За версієюправоохоронців, коли хлопець повертався на своє місце на трибуні, в проходісталася якась сутичка, але бійки не було.

"Післятайм-ауту, в проході сталася якась штовханина. В результаті якої, молодийчоловік штурхнув іншого чоловіка. Той, не утримавши рівноваги, впав і скотивсясходами вниз. Після чого вдарився головою об бетонну підлогу, що й спричинилосмерть", - зазначає прес-служба МВС.

Зараз порушенокримінальну справу стосовно 15-річного жителя Харківської області (нанесеннятяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини). Підозрюванийперебуває під вартою. Слідство триває.

У четвер, 18серпня, в рамках четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи харківський Металіст вдома зіграв внічию з французьким Сошо - 0:0.

За матеріалоами: В городе-Харьков



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK