Син Януковича обраний членом президії автомобільної федерації

25 грудня в Києві відбулася звітно-виборна конференція Автомобільної федерації України, в ході якої син Віктора Януковича Віктор обраний членом президії організації.
Син Януковича обраний членом президії автомобільної федерації
Корреспондент

Конференціяобрала нового президента ФАУ. Більшістю голосів було прийнято рішення пропроцедуру відкритого голосування. Незважаючи на те, що один з кандидатів -Євген Червоненко - залишив конференцію, його кандидатура також була поставлена​​на голосування. Більшістю голосів новим президентом ФАУ був обраний БогданНовицький.

З питання обрання президії ФАУ делегати більшістю голосів ухвалили рішення проте, що до складу президії мають входити сім осіб. Кандидатури п'ятьох з нихбули прийняті за поданням новообраного президента. На останні два місцяделегати висунули вісім претендентів, по кожній кандидатурі було проведеноокреме голосування.

У результаті визначилися ще два кандидати, що набрали таким чином більшістьголосів. Підсумковий склад президії ФАУ виглядає таким чином (в алфавітномупорядку): Олексій Бесєдін, Валерій Горбань, Богдан Новицький, Сергій Осадчий,Олександр Салюк, Руслан Циплаков, Віктор Янукoвич.

Як відомо, Янукович-молодший захоплюєтьсядавно ралі. Зокрема, в травні 2011 року син Президента став бронзовимпризером етапу Чемпіонату України з автоорієнтування на повнопривіднихавтомобілях Azimyt Trophi.

За матеріалами  Ралли в Украине

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK