Порошенко привітав Трампа з перемогою на виборах в США

Український президент сподівається на подальшу співпрацю із Сполученими Штатами.
Порошенко привітав Трампа з перемогою на виборах в США
EPA/UPG

Президент України Петро Порошенко привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах у США. Президент зачитав своє вітання під час зустрічі з послом США в Україні Марі Йованович. Про це повідомляється на офіційному сайті президента Украиїни.

“Щиро вітаю Дональда Трампа з обранням президентом Сполучених Штатів та дружній американський народ з демократичним волевиявленням“, - сказав президент.

%video597448%

Порошенко зазначив, що неочікуваний результат виборів є символом справжньої демократії.

Читай также: Що говорив Трамп про Україну

Президент наголосив, що цінує підтримку України політичними силами американської держави, яка була продемонстрована американським народом. Порошенко висловив сподівання на продовження цієї підтримки у боротьбі українців проти російської агресії, а також у сприянні у реалізації масштабних реформ в різних сферах.

Окрім того, голова держави привітав переобрання до Сенату Сполучених Штатів членів Українського кокусу і подякував послу США за заяву з приводу того, що нова американська Адміністрація залишиться надійним партнером України у боротьбі за демократію.

Читай также: Гройсман привітав американців з новим президентом

Петро Порошенко запросив новообраного президента США Дональда Трампа відвідати Україну.

Нагадаємо, за результатами виборів у США, 45-м президентом став представник республіканців Дональд Трамп. В Адміністрації Президента повідомили, що готові працювати з Трампом у разі, якщо його оголосять новим президентом. На фоні неочікуваної перемоги республіканця на економічних ринках почалися маштабні потрясіння.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK