ЗМІ: Постраждалі від афери Еліта-Центру почали заселятися в нові квартири

ЗМІ: Постраждалі від афери Еліта-Центру почали заселятися в нові квартири
Фото А. Яремчук, газета Сегодня

Як пише газета Сегодня, через місяць постраждалим дадуть 31 квартиру в багатоповерховому будинку по проспекту Правди, 5, на Виноградарі. Напередодні Нового року київська мерія остаточно затвердила список тих, хто вселиться, і уклала з ними договори.

"Багато хто вважає, що перший будинок може стати останнім. Наступний - за адресою Лайоша Гавро, 1, на Оболоні, ще будується - там зведено 10-14 поверхів з 24. На Маяковського, 1-3 будівництво тільки розпочато. А щоб розподілити квартири по Драгоманова, Вірменській, Радунського, потрібно провести засідання міжвідомчої комісії. Але її голова, екс-заступник мера Володимир Головач, звільнений з мерії, а нового голову не призначили. На цьому все і зупинилося. Житло на Драгоманова, 40, вже виставлено Київміськбудом на продаж" , - заявила постраждала вкладниця Олена Петрова.

Тим часом люди, що отримали квартири в будинку на пр. Правди, скаржаться, що Київміськбуд здав житло без оздоблювальних робіт. За їх словами, в квартирах не встановлена сантехніка, крани, не наклеєні шпалери і немає лінолеуму.

Видання відзначає, що для будівництва будинків, де постраждалі від афери Еліта-Центр інвестори повинні одержати квартири, виділено 19 земельних ділянок. Але п'ять із них є проблемними, будівництво там неможливе.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK