Заарештовано вісім людей у справі Фелпса

newsoftheworld.co.uk
Семеро з них, зазначає видання, було затримано за підозрою в зберіганні та вживанні наркотиків, останній - в їх розповсюдженні. Одним із затриманих був власник трубки для куріння, якою Фелпс скористався під час вечірки.

Молодий чоловік, зокрема, мав намір продати трубку Фелпса на інтернет-аукціоні EBay за 100 тисяч доларів, повідомили джерела видання в шерифському управлінні.

Нагадаємо, фотографія, на якій зображений 14-разовий олімпійський чемпіон Фелпс під час куріння марихуани, була опублікована в британському таблоїді News of the World 1 лютого 2009 року. Сам Фелпс пізніше зізнався у вживанні наркотику і вибачився. Після такого визнання Американська асоціація плавання на три місяці відсторонили плавуна від участі у змаганнях, а компанія-виробник сухих сніданків Kellogg Co. відмовилася продовжувати спонсорський контракт з Фелпсом.

На Олімпійських іграх у Пекіні в 2008 році 23-річний Фелпс завоював вісім золотих медалей, встановивши сім світових рекордів. Всього за кар'єру плавун виграв 14 золотих олімпійських медалей, став найбільш титулованим спортсменом в історії.

Нагадаємо, багаторазовий олімпійський чемпіон Майкл Фелпс задумався про те, щоб пропустити Ігри-2012 в Лондоні.