У неділю в Києві відкриється фотовиставка Горілка проти раку

liveinternet.ru

До експозиції увійдуть 40 фотознімків, які зроблено італійським фотографом Уго Панеллою в онкологічних відділеннях Києва. Планується, що відкриття виставки відвідає Посол Італії в Україні.

Виставка Горілка проти раку відкриється 15 лютого о 16:00 в Українському Домі і триватиме до 22 лютого.

Виставка є одним із компонентів широкої кампанії, яка спрямована на привернення уваги до проблеми онкологічних захворювань у дітей і до того факту, що ця хвороба є виліковною, якщо вчасно поставити діагноз і призначити правильний курс лікування, повідомили Корреспондент.net організатори проекту.

Фотовиставка Горілка проти раку відбудеться за ініціативою італійської благодійної асоціації Soleterre ONLUS, за підтримки посольства Італії в Україні та Італійсько-Української асоціації підприємців.

Асоціація Soleterre підтримує виконання Національної програми дитячої онкології, а саме питання отримання правильного та своєчасного діагнозу у дітей.

Поширення інформації про симптоми раку, як очікують експерти, допоможе уникнути випадків, коли біль лікують компресами із горілки замість того, щоб звернутися до спеціалізованих онкологічних центрів за консультаціями.