Яндекс назвав найбільш завантажені дороги Києва

Яндекс склав схему автомобільних потоків Києва, яка показує, де більше і де менше машин проїжджає у найзавантаженіші години, повідомили експерти ресурсу Корреспондент.biz.
Фото з ​​yandex.ru

За даними експертів Яндекс, у ранкові (від08:00 до 10:00) та вечірні (від 18:00 до 20:00) години найбільше машинпроїжджає по наступних трасах: північній частині Окружної автомобільної дороги(проспект Ватутіна - Московський проспект - вулиця Олени Теліги), по проспектуПеремоги, бульвару Дружби Народів, а також по Наддніпрянському та Набережномушосе від Дарницького мосту до мосту Метро.

"Серед київських мостів найбільшоюпропускною здатністю володіє Московський міст: ввечері по ньому проїжджає майжестільки ж машин, скільки по мостах Метро і Патона разом узятих", -повідомили аналітики Яндекс.

Вони також склали топ-5 мостів через Дніпро закількістю машин, які проїжджаючих вранці та ввечері, який виглядає так:

- Московський міст;

- Південний міст

- Вранці - Дарницький міст, ввечері - містПатона;

- Вранці - міст Патона, ввечері - Дарницькийміст;

- Міст Метро та Русанівський метроміст.

Також експерти ресурсу повідомили, що напрямокосновного потоку машин протягом дня зазвичай змінюється: вранці більшістьводіїв їде в центр, а ввечері - з центру. Виняток становить Набережне шосе: івранці, і ввечері більша частина машин тут їде на північ, у бік Поштової площі.

Ранкові потоки у центр на найважливішихкиївських трасах зазвичай "товщі", ніж вечірні з центру, тобто вранціу центр заїжджає більше машин, ніж виїжджає з нього ввечері. Мабуть, післяроботи деякі автомобілісти затримуються в місті у своїх справах або череззатори.

Раніше повідомлялося, що найбільшийінтернет-пошуковик СНД Яндекс в останньому кварталі минулого року отримав виручкуу розмірі 8,8 млрд рублів ($ 290 млн), що на 37% перевищило результатианалогічного періоду попереднього року.

Корреспондент.biz