Українець скоїв ДТП у Чехії: троє загиблих

ua-reporter.com


22-річний українець і 37-річний словак, які їхали в Opel, лежать у клатовській лікарні, пише газета Сьогодні.

Як повідомляють чеські ЗМІ, українець був у стані алкогольного сп’яніння. Він їхав за кермом автомобіля Opel Vektra зі сторони міста Зелені Руди в місто Плзень зі швидкістю 115 км/год., принаймні, на такій відмітц заклинив спідометр розбитого автомобіля. Виїхавши на зустрічну, він врізався в Renault Clio, у якій їхали 4 чоловік.

Живих і мертвих з Renault рятувальникам довелося витягати, вирізуючи гідроножицями покручений метал. Окрім того, з Renault вилився бензин, що ускладнювало роботу рятувальників.

Допитати винуватця ДТП поки немає можливості, оскільки він з важкими множинними переломами та струсом мозку перебуває в лікарні.

Незважаючи на його стан, водія все-таки вирішили узяти під варту і перевезти в тюремну лікувальну установу поблизу Праги.

Його звинувачують у перевищенні швидкості та водінні у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило катастрофу з людськими жертвами. Аналіз крові показав неприпустимий вміст алкоголю в крові

Чеська поліція звинувачує громадянина України в ДТП, внаслідок якого загинули троє осіб. 26-річному українцеві загрожує ув’язнення терміном до 10 років. Обставини аварії будуть з'ясовувати експерти, посольство України в неділю дані про ДТП не коментувало. Номери автомобіля були чеські.