Свобода вимагає вибачень від ток-шоу Ганни Безулик

Свобода вимагає вибачень від ток-шоу Ганни Безулик
segodnya.ua

ВО Свобода повідомила, що 19 березня у ток-шоу Я так думаю обговорювалися результати виборів до Тернопільської обласної ради, що відбулися 15 березня.

За інформацією партії, 18 березня в прес-службу Свободи звернулися редактори ток-шоу і запросили лідера об'єднання Олега Тягнибока взяти участь у програмі. Проте, вже 19 березня організатори програми повідомили, що "у зв'язку зі зміною формату" участь Тягнибока не є доречною.

"Таким чином, у програмі Я так думаю право висловити думки про Свободу отримали всі, крім самої Свободи. Незважаючи на те, що на тернопільських виборах Свобода отримала більшу підтримку, ніж партії Президента і лідера парламентської опозиції, блоки прем'єр-міністра і спікера парламенту разом узяті", - йдеться у заяві.

У партії впевнені, що глядачі стали свідками показового суду, який відбувався в кращих традиціях брежнєвських кампаній цькування інакомислячих.

"У чому тільки не звинувачували жителів області майже всі учасники телешоу. Лунали звинувачення і у страшній радикалізації, і в нечуваному сплеску ксенофобії, і у відродженні фашизму, і в розколі України. Згадали навіть важкий економічний стан та депресивні регіони, що стало причиною низького рівня політичної культури та свідомості громадян", - заявили в партії.

На думку Свободи, перемогу партії охрестили чи не вибором неосвічених селян, а вільний вибір чи не замахом жителів області на основи демократії.

Нагадаємо, 19 березня на 5 каналі вийшло в ефір ток-шоу Я так думаю журналістки Ганни Безулик, яка в минулому році пішла з телеканалу 1+1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK